Wat u van een zendelingenles mag verwachten

Ze bidden met u

Ze zullen u vragen of ze met een gebed mogen beginnen. Als u daar wat voor voelt, zouden ze u zelfs kunnen vragen om het gebed uit te spreken. Het doel is om de Heilige Geest uit te nodigen bij het gesprek.

Ze lezen met u

Ze lezen uit de Bijbel. Ze zullen u ook over het Boek van Mormon vertellen. Dit heilige boek, dat ons over Jezus vertelt, gaat volmaakt hand in hand met de Bijbel en kan u helpen om uw band met God aan te halen. De zendelingen zullen u een gratis exemplaar geven en u aanmoedigen om erin te lezen, en in gebed te vragen of het waar is.

Als u dit eenvoudige experiment doet, hebben we er vertrouwen in dat u antwoord op uw gebed zult krijgen.

Vraag een bezoek van zendelingen aan
Wij doen ons best om uw geestelijke vragen te beantwoorden en u te helpen dichter tot Jezus Christus te komen.
Maak een afspraak met zendelingen

Ze zullen uw vragen beantwoorden

Als u met de zendelingen spreekt en ze vragen stelt, krijgt u antwoord op uw vragen. De zendelingen zullen vervolgens een afspraak maken om nog meer met u te bespreken. De volgende keer zullen ze u meer vertellen over de Bijbel, het Boek van Mormon, geloof, bekering, en andere belangrijke aspecten van het evangelie van Jezus Christus. Bovenal zullen de zendelingen uw tijd respecteren, en uw beslissing om ze wel of niet nogmaals te ontvangen.

Als dit interessant klinkt, of misschien zelfs nuttig, moedigen we u aan om u op te geven voor een gratis bezoek zonder enige verplichting van de zendelingen.

Laat ons u helpen om uw band met Jezus Christus te sterken
Plan een bezoek

Meer onderwerpen verkennen

Hoe u moet bidden

Bidden is eenvoudiger dan u misschien denkt. God is er voor u, en Hij zal uw gebeden horen en u antwoord geven.

Wat is het Boek van Mormon?

Het Boek van Mormon getuigt eveneens van Jezus Christus.

Hoe ziet de gemeenschap in onze kerk eruit?

De kerk is niet alleen een plek waar we God aanbidden, het is ook een plek om Hem te dienen. En een van de beste manieren om God te dienen, is door te zorgen voor de mensen om ons heen.

Wat voor kerkdiensten houdt men?

De kerk is een toevluchtsoord van de chaos van het dagelijkse leven. Als we kerkdiensten bijwonen, krijgen we de tijd om ons te concentreren op de aanbidding van onze God, en het liefhebben van onze naasten. Het is de beste manier om onze geestelijke batterijen op te laden en ons te helpen om Jezus in ons leven centraal te stellen.

Hoe wordt u lid?

U kunt op veel manieren meer te weten komen over De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. U kunt kerkbijeenkomsten bijwonen, vrienden die lid van de kerk zijn vragen wat ze geloven, of onze zendelingen ontvangen. Als u meer over De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen te weten bent gekomen en lid wilt worden, kunt u zich laten dopen.

Een hecht gezin grootbrengen

Kinderen opvoeden brengt veel voldoening, maar kan in deze wereld best een uitdaging zijn. Ontdek hoe u uw gezin kunt versterken en God centraal kunt stellen.

Wat leren we uit de Bijbel?

De Bijbel leert ons door de eeuwen heen dat God altijd van zijn kinderen blijft houden.

Wat is er met de kerk van Jezus gebeurd?

Toen Jezus op aarde was, vestigde Hij zijn kerk. Diezelfde kerk bestaat nu ook.