Welkom

Kom deze kerst dichter tot Jezus door een nieuw filmpje over zijn geboorte te bekijken. #VerlichtDeWereld op verschillende manieren en dien anderen in deze kersttijd. Doe met ons mee en volg het voorbeeld van de Heiland door anderen net als Hij één voor één te dienen.

...
Het Christuskind
17:56

#VerlichtDeWereld: hoe kunt u daartoe bijdragen in deze kersttijd? We geven u enkele manieren waarop u anderen in de dagen vóór Kerstmis kunt dienen. Uw kleine goede daden maken een wereld van verschil voor de mensen om u heen. Deel uw ervaringen online met de hashtag #VerlichtDeWereld.

Download de #VerlichtDeWereld-kalender van dit jaar

Jezus heeft ons geleerd dat onze hemelse Vader altijd voor ons klaarstaat als we tot Hem komen. Door een band met God op te bouwen, kunnen we dankzij zijn kracht onze moeilijkheden overwinnen. U kunt God leren kennen door geloof te oefenen, u van uw zonden te bekeren, u te laten dopen, en de gave van de Heilige Geest te ontvangen. Blijf op het pad naar God door tot Hem te bidden, zijn woord te lezen, naar de kerk te gaan, meer over Jezus te weten te komen en anderen te dienen.