Bestaat God echt?

Ja. En Hij kent u, en heeft u lief.

God is de Vader van ons allen. Hij kent ieder van zijn kinderen, en heeft een zuivere, vaderlijke liefde voor hen. Omdat Hij in de hemel woont, noemen we God vaak onze hemelse Vader. In zijn ogen zijn wij allemaal gelijk, en verdienen wij allemaal liefde en geluk. God kent ieder van ons individueel, en Hij begrijpt ons. Hij kent onze sterke kanten, onze zwakheden, onze hoop en onze angsten. Onze liefdevolle hemelse Vader is geduldig, mededogend en begripvol. Wie wij ook zijn, of wat we ook gedaan hebben, God wil dat we ons tot Hem wenden, zodat Hij ons op ons pad kan helpen. Helpt Hij ons te groeien, dan beginnen we ware vreugde te begrijpen en te ondervinden.

U kunt God leren kennen

God kent ieder van ons, en wij kunnen Hem ook kennen. Jezus heeft gezegd: ‘En dit is het eeuwige leven, dat zij U kennen, de enige waarachtige God, en Jezus Christus, Die U gezonden hebt’ (Johannes 17:3).

Jezus heeft ons geleerd dat God, onze hemelse Vader, voor ons klaar staat als wij ons tot Hem wenden. Als we een relatie met God opbouwen, kunnen we in moeilijke tijden kracht van Hem ontvangen. We kunnen God leren kennen door tot Hem te bidden en zijn woorden te lezen.

God en het Boek van Mormon

Net als de Bijbel is het Boek van Mormon het woord van God. Het is er om ons te helpen meer over Hem te weten te komen. Komt u meer over Hem te weten, dan zal uw leven veranderen. Het begint allemaal met bidden en zijn woorden lezen.

Uit het Boek van Mormon zult u drie waardevolle zaken leren

1. God heeft u lief. U bent zijn kind, en Hij staat voor u klaar.

2. Uw leven heeft een doel. Leert u wat dit doel is, dan wordt u met hoop en geluk vervuld.

3. Jezus heeft voor ons allemaal geleefd en is voor ons gestorven. Als we zijn leringen volgen, kunnen we op een dag bij God terugkomen.

Miljoenen mensen hebben God in het Boek van Mormon gevonden

Hier volgen twee verhalen.

Het verhaal van Shaquille

Shaq is in Georgia opgegroeid, en is professioneel hardloper geworden. Hoewel ze van huis uit baptist was, vond ze God door het Boek van Mormon.

Het verhaal van Daisy

Daisy kende enkele leden van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, maar ze wist niet wat ze geloofden. Nadat ze online met zendelingen gechat had, kreeg ze meer begrip van God en ontdekte ze haar doel in het leven.

Ontvang een gratis exemplaar van het Boek van Mormon
Vraag het nu aan